Воведување во Microsoft Copilot: запознајте го својот секојдневен помошник со ВИ за живот и работа. Дознајте повеќе

Office сега е Microsoft 365

Новиот Microsoft 365 ви овозможува да создавате, споделувате и соработувате на едно место со помош на вашите омилени апликации

Запишете се за бесплатната верзија на Microsoft 365

Бесплатно или премиум:
со Microsoft 365 сте на сигурно

Секој добива склад во облакот и најнеопходни апликации на Microsoft 365 на веб, бесплатно

Плочки кои претставуваат некои од бесплатните апликации достапни со Microsoft 365 бесплатно

Создајте нешто инспиративно

Брзо дизајнирајте сè за вас и вашето семејство – роденденски честитки, училишни флаери, буџети, социјални објави, видеа и повеќе - не е потребно искуство со графички дизајн.

Истражувајте повеќе на Microsoft Create
Создавајте плочки кои прикажуваат дел од можностите за бесплатно создавање со Microsoft 365

Складирајте со самодоверба

Вашите датотеки и сеќавања остануваат безбедни и безбедни во облакот, со бесплатни 5ГБ и 1ТБ повеќе ако земете премиум

Визуелни рендери што прикажуваат дел од типовите содржина кои можат безбедно да се складираат во Microsoft 365

Споделете со пријателите...

... дури и да немаат Microsoft 365. Соработувајте беспрекорно и создавајте датотеки со вашите пријатели и семејството

Визуелен приказ на содржина за споделување со семејството

Заштитете ги личните податоци

Лесно додадете ги и следете ги информациите за членовите на семејството во таблата со информации

Сликите од екранот на мобилниот и десктопот на апликацијата Ограничување на пристапот им помагаат на семејствата да останат поврзани и безбедни

Повеќе апликации на помалку места

Новата Microsoft 365 ги спојува сите ваши омилени апликации на Microsoft во една интуитивна платформа

Илустрација на сложувалка што прикажува меѓусебна поврзаност на апликации во рамките на Microsoft 365

Преземете ја бесплатната мобилна апликација Microsoft 365

Преземете ја бесплатната мобилна апликација Microsoft 365 QR-код кој ве носи во продавницата за мобилни апликации