Prezantimi i Microsoft Copilot: Njihu me shoqëruesin tënd të përditshëm AI për punë dhe jetë. Mëso më shumë

Office është tani Microsoft 365

Microsoft 365 i ri të lejon të krijosh, të bashkëndash dhe të bashkëpunosh, të gjitha në një vend me aplikacionet e tua të parapëlqyera

Regjistrohu për versionin falas të Microsoft 365
Microsoft 365

Pa pagesë ose premium:
Microsoft 365 mendon për çdo gjë

Të gjithë përfitojnë hapësirë ruajtëse në re dhe aplikacionet thelbësore të Microsoft 365 në ueb, pa pagesë

Pllakëza që paraqesin disa nga aplikacionet falas në dispozicion me Microsoft 365 pa pagesë

Krijo diçka frymëzuese

Projekto shpejt diçka për ty dhe familjen—kartat e ditëlindjes, fletushkat e shkollës, buxhetet, postimet sociale, videot e më shumë—nuk nevojitet asnjë përvojë dizajni grafik.

Eksploro më shumë në Microsoft Create
Krijo pllakëza që demonstrojnë disa nga mundësitë e krijimit falas me Microsoft 365

Ruaje me besim

Skedarët dhe kujtimet e tua qëndrojnë të sigurta në renë elektronike, me 5 GB falas dhe 1 TB+ nëse e përmirëson në premium

Paraqitje pamore që demonstrojnë disa nga tipat e përmbajtjes që mund të ruhen në mënyrë të sigurt në Microsoft 365

Bashkëndaj me miqtë...

...dhe nëse ata nuk kanë Microsoft 365. Bashkëpuno dhe krijo pa ndërprerje skedarë me miqtë dhe familjen tënde

Paraqitje pamore e një familjeje duke bashkëndarë përmbajtje

Mbro të dhënat personale

Shto me lehtësi dhe monitoro informacionin e anëtarëve të familjes tënde në panelin tënd të kontrollit

Pamje çasti nga celulari dhe desktopi të aplikacionit Microsoft Family Safety, që u ndihmojnë familjeve të qëndrojnë të lidhura dhe të sigurta

Më shumë aplikacione në më pak vende

Microsoft 365 i ri sjell së bashku aplikacionet e tua të parapëlqyera të Microsoft të gjitha në një platformë

Ilustrim enigme që shfaq ndërlidhshmërinë e aplikacioneve brenda Microsoft 365

Merr aplikacionin celular falas Microsoft 365

Shkarko aplikacionin celular pa pagesë të Microsoft 365 Kodi QR që të çon në dyqanin e aplikacioneve të celularit